Våra tjänster

Hemstädnining | Tjänster

 

HEMSTÄDNING

Det är en lyxig känsla att komma hem till en välstädad bostad efter en körig dag på jobbet. Tyvärr sätter vardagen ofta käppar i hjulet och det du kommer hem till liknar mer ett klädlager eller en leksaksaffär än det perfekt städade hem du drömmer om och förtjänar. Istället för skön vila blir det att plocka upp efter dig själv och andra, och att köra en vända med dammsugaren eller golvmoppen.


Men det finns en lösning. Vi erbjuder hemstädning till bra priser. Vi städar när du inte kan, hinner eller orkar, på tider som passar dig.

Vårt pris:
240 :-/h efter RUT

Flyttstädning | Tjänster

 

FLYTTSTÄDNING

När du flyttar är det mycket som ska klaffa och när du precis lyckats tömma din gamla bostad måste du flyttstäda, kanske redan samma dag. Låt oss ta hand om allt det tråkiga. Vi erbjuder flyttstädning över hela Stockholm till bra priser och med högsta service och kvalitet. Låt inte flytten suga musten ur dig. Vi hjälper dig med det tråkiga grovgörat och gör rent in i minsta detalj.

Vi är proffs på flyttstädning och lämnar alltid efter oss ett skinande rent hem, redo att ta emot sin nästa innehavare. Vi vet alla hur man städar och det är lätt att tänka på flyttstädningen som någonting som är snabbt överstökat på kvällen efter flytten. Gör inte om andras misstag och bli kvar halva natten för att bli av med gammal smuts du för längesedan glömt. Ta in proffsen istället.

Vår prislista:

00-39 kvm

1400 :- efter RUT

40-49 kvm

1700 :- efter RUT

50-59 kvm

1800 :- efter RUT

60-69 kvm

1900 :- efter RUT

70-79 kvm

2000 :- efter RUT

80-89 kvm

2400 :- efter RUT

90-99 kvm

2500 :- efter RUT

100-109 kvm

2600 :- efter RUT

110-119 kvm

2700 :- efter RUT

120-129 kvm

2800 :- efter RUT

130-139 kvm

3000 :- efter RUT

140-149 kvm

3200 :- efter RUT

150-159 kvm

3500 :- efter RUT

160-169 kvm

3700 :- efter RUT

Storstädning | Tjänster

 

STORSTÄDNING

Storstädning är vad man bestämmer att det ska vara. Vi har förstås vår egen standardlista som täcker det mesta man kan tänka sig. Rent generellt handlar storstädning om att städa på djupet, som avfläckning av väggar, dammsugning av säng och möbler, rengöring under badkar och i golvbrunnen och torkning av lampor.

Du har säkert egna önskemål på vad som behöver ingå. Berätta för oss, så gör vi vårt bästa för att tillmötesgå önskemålen


 

Dödsbostädning | Tjänster

 

DÖDSBOSTÄDNING

En Vikhems-tjänst för städning och service av dödsbon och äldreflytt. När du anlitar oss för städuppdrag möts du alltid med respekt av trygg och kompetent personal.

I svåra tider behöver man tid och ro att fokusera på det viktigaste, på det som betyder mest för dig i situationen. Låt oss på Vikhems Städfirma underlätta för dig genom att ta hand om städningen och det praktiska. 


Kontorsstädning | Tjänster

 

KONTORSSTÄDNING

Professionell städning av kontoret är en självklarhet för alla företag, som vi ser det. Oavsett om du är stor eller liten behöver du vårda dina lokaler för att inte riskera din och andras hälsa eller göra ett dåligt intryck.


Vi ordnar kontorsstädning i Skåne till bra priser, på dina villkor. Vår kunniga personal har lång erfarenhet och vi vet hur man städar en arbetsplats utan att påverka er verksamhet, vare sig vi städar på morgonen, kvällen, helgen eller mitt under arbetsdagen.


För det lilla företaget kanske städning kan verka vara en onödig utgift, men tänk på vad den sparade tiden är värd för dig! Att betala för kontorsstädning borde inte vara konstigare än att köpa redovisningstjänster, äta på lunchrestaurang eller köpa färdiga möbler.

Trapphusstädning | Tjänster


TRAPPHUSSTÄDNING

Om du bor i en bostadsrätt i Skåne har föreningen antagligen anlitat en städfirma för trappstädningen. Om den städfirman är bra märker du knappt av den. I stället möts du av ett rent och snyggt trapphus varje gång du stiger in i trapphuset. Det finns många goda orsaker till att hålla trapphuset välstädat.

För det första för trivselns skull – vem vill väl bo i ett hus med ett osnyggt trapphus?

För det andra samlas det alltid stora mängder damm, smuts, djurhår och pollen i trapphuset, något som kan få besvärliga konsekvenser för de boende i huset.

Designed by PEAO

Stortegelvägen 10

245 43 Staffanstorp

COPYRIGHT © ALL RIGHTS RESERVED